Om Skovgaard Alsig Advokater

Pålidelig rådgivning i hjertet af København

Skovgaard Alsig Advokater blev etableret den 1. juni 2017, efter det tidligere Grubbe Advokater blev delt i to selskaber. Bag selskabet står advokat Bente Skovgaard Alsig, der tidligere var partner i Grubbe Advokater.

For Skovgaard Alsig Advokater er målet at levere seriøs advokatejendoms-administration af andelsboligforeninger med fokus på god service, pålidelig rådgivning og effektiv administration baseret på mange års erfaring.

​Du er dermed sikret rådgivning, du kan stole på, og høj faglighed, uanset om du er ejer, lejer, forening eller udlejer.

Vores ekspertområder

Vi er eksperter på andelsboligforeninger og ejendomsadministration – men vi er samtidig advokater, og derfor kan vi håndtere og fange eventuelle problemer og konflikter, før de opstår. Det sparer vores kunder for meget ærgrelse, tid og ikke mindst penge.

​Vi har mange trofaste kunder, der lader os håndtere alt omkring administration samt alle de større og mindre teknikaliteter, der altid vil være forbundet med administration af ejendomme. Bruger I Skovgaard Alsig Advokater til at administrere jeres ejendom, er I derfor i trygge hænder, da alt lander på ét bord. Både administration og advokatbistand.

​Vi kan gennemskue eventuelle problemer, før de bliver til en sag, og det betyder mere værdi for vores kunder – og en billigere løsning på den lange bane. Vi vurderer sagerne og sørger for al det juridiske foruden selve administrationen. Det er derfor både en lettere og økonomisk mere rentabel løsning at vælge os.

Vi tilbyder en bred vifte af ydelser:

Det siger vores kunder

testimonials-icon_2

Formanden for A/B Fed Lykke

Vi oplever en effektiv administration og hurtig besvarelse af e-mails. Spørgsmål på generalforsamlingen kan besvares med det samme og regnskabet kan forsvares. Ydermere har vi en tidsbesparende faktura-behandling.

testimonials-icon_2

Klient

Min oplevelse af Skovgaard Alsig Advokater er kun positiv. De har behandlet min sag som udlejer meget professionelt og skarpt. De behandler deres klienter med tålmodighed og har forståelse for både klientens privat situation - samt udfordringer som udlejer. Særligt i tider med Covid19 hvor tingene er meget anderledes og hvor man måske må gøre tingene på en helt anden måde end hvad man er vant til. Deres vejledning og juridiske kompetencer har hjulpet mig frem til de rigtige løsninger med et meget tilfredsstillende resultatet. Jeg vil helt klart anbefale deres dygtige advokater og firmaet til andre

testimonials-icon_2

Formanden for A/B Heimdalshus

Man bliver altid behandlet godt, når man ringer, lige fra receptionisten og videre til den medarbejder man har et ærinde hos. så vi kan varmt anbefale et samarbejde med Skovgaard Alsig Advokater.

testimonials-icon_2

Bestyrelsen A/B Bendz- og Skelgaarden

Vi har gennem rigtig mange år haft Skovgaard Alsig Advokater som administrator for andelsboligforeningen. Det har været et særdeles tilfredsstillende samarbejde lige fra styring af generalforsamling over ejendomsadministration til behandling af enkeltsager.

testimonials-icon_2

Klient

I en retssag har jeg benyttet advokatfirmaet Skovgaard Alsig Advokater i forbindelse med mangler ved andelsbolig.

Jeg har gennem hele forløbet haft virkelig god og saglig støtte og vil gerne sige en stor tak for det store arbejde, der blev lagt for dagen i forbindelse med sagens behandling.
Jeg giver gerne advokatfirmaet Skovgaard Alsig Advokater – specielt advokat Jacob Glistrup og advokatfuldmægtig Signe Kathrine Kiilerich - men også andre ansatte på kontoret - mine bedste anbefalinger.

Med venlig hilsen
Jonna Nielsen

Skovgaard Alsig Advokater

Kontakt os

​​​Skovgaard Alsig Advokater

Overgaden Neden Vandet 9a, 3.th

​1414 København K

​☎ Telefon: 33 13 11 30

​✉ E-mail: info@skovgaardalsig.dk 

Åbningstider

Hverdage 9.00 – 15.00

​Telefontider 10.00 – 12.00 & 12.30 – 14.30

Information

​CVR: 38664336

Bankforbindelse Lån og Spar Bank

​Konto nr.: 0400-4022039747

​Forsikringsselskab:

​HDI Global Specialty SE

Forretningsbetingelser

LinkedIn

linkedin-1