Andelsbolig advokat i København og på Sjælland

Vores andelsbolig advokat hjælper med at løse alle tvister vedrørende din andelsbolig

​Opstår der problemer, udfordringer eller tvister med din andelsboligforening, kan det være en god ide at søge hjælp fra en andelsbolig advokat til at løse konflikterne. Vi sikrer, at du altid får pålidelig rådgivning.

​Skovgaard Alsig Advokater på Christianshavn bistår med at løse alle former for tvister, der kan være vedrørende din andelsbolig, herunder ved voldgiftssager og foged- og retssager. Vores andelsbolig advokat bistår endvidere med blandt andet gennemgang af materiale i forbindelse med køb eller salg af en andelsbolig.

​​

​Vi kan af habilitetsmæssige årsager naturligvis ikke repræsentere både køber og sælger eller andelsboligforeningen og en andelshaver i foreningen i samme sag.

Vi tilbyder løbende bistand til jeres andelsboligforening

​Foruden at bistå andelshavere fungerer vi også som ejendomsadministration for andelsboligforeninger, ligesom vi også yder løbende bistand for foreninger.

​Hos Skovgaard Alsig Advokater har vi et indgående kendskab til alt, hvad der vedrører andelsboligforeninger. Foruden vores virke som ejendomsadministration bistår vi også bestyrelser enten ad hoc eller ved en aftale om løbende bistand.

​Med en aftale om løbende bistand får jeres andelsboligforening ikke en regning, hver gang I ringer til os, men derimod en samlet regning ved udgangen af hvert kvartal. Kontakt os på telefon 33 13 11 30​ eller send en e-mail til info@skovgaardalsig.dk.

Kontakt os

Det siger vores kunder

testimonials-icon_2

Formanden for A/B Fed Lykke

Vi oplever en effektiv administration og hurtig besvarelse af e-mails. Spørgsmål på generalforsamlingen kan besvares med det samme og regnskabet kan forsvares. Ydermere har vi en tidsbesparende faktura-behandling.

testimonials-icon_2

Klient

Min oplevelse af Skovgaard Alsig Advokater er kun positiv. De har behandlet min sag som udlejer meget professionelt og skarpt. De behandler deres klienter med tålmodighed og har forståelse for både klientens privat situation - samt udfordringer som udlejer. Særligt i tider med Covid19 hvor tingene er meget anderledes og hvor man måske må gøre tingene på en helt anden måde end hvad man er vant til. Deres vejledning og juridiske kompetencer har hjulpet mig frem til de rigtige løsninger med et meget tilfredsstillende resultatet. Jeg vil helt klart anbefale deres dygtige advokater og firmaet til andre

testimonials-icon_2

Formanden for A/B Heimdalshus

Man bliver altid behandlet godt, når man ringer, lige fra receptionisten og videre til den medarbejder man har et ærinde hos. så vi kan varmt anbefale et samarbejde med Skovgaard Alsig Advokater.

testimonials-icon_2

Bestyrelsen A/B Bendz- og Skelgaarden

Vi har gennem rigtig mange år haft Skovgaard Alsig Advokater som administrator for andelsboligforeningen. Det har været et særdeles tilfredsstillende samarbejde lige fra styring af generalforsamling over ejendomsadministration til behandling af enkeltsager.

testimonials-icon_2

Klient

I en retssag har jeg benyttet advokatfirmaet Skovgaard Alsig Advokater i forbindelse med mangler ved andelsbolig.

Jeg har gennem hele forløbet haft virkelig god og saglig støtte og vil gerne sige en stor tak for det store arbejde, der blev lagt for dagen i forbindelse med sagens behandling.
Jeg giver gerne advokatfirmaet Skovgaard Alsig Advokater – specielt advokat Jacob Glistrup og advokatfuldmægtig Signe Kathrine Kiilerich - men også andre ansatte på kontoret - mine bedste anbefalinger.

Med venlig hilsen
Jonna Nielsen

Skovgaard Alsig Advokater

Kontakt os

​​​Skovgaard Alsig Advokater

Overgaden Neden Vandet 9a, 3.th

​1414 København K

​☎ Telefon: 33 13 11 30

​✉ E-mail: info@skovgaardalsig.dk 

Åbningstider

Hverdage 9.00 – 15.00

​Telefontider 10.00 – 12.00 & 12.30 – 14.30

Information

​CVR: 38664336

Bankforbindelse Lån og Spar Bank

​Konto nr.: 0400-4022039747

​Forsikringsselskab:

​HDI Global Specialty SE

Forretningsbetingelser

LinkedIn

linkedin-1