Advokater med speciale i lejeret og erhvervslejeret

Skovgaard Alsig Advokat har indgående kendskab til alt, der vedrører lejeret og erhvervslejeret. Vi har kontor på Christianshavn i København K nær Amager, men hjælper også kunder fra det øvrige København og Frederiksberg.

Vores arbejds- og ekspertområder

Uanset om du er lejer eller udlejer, kan der være behov for hjælp i forbindelse med forhandling og udarbejdelse af lejekontrakter. Alt dette bistår vi med. Vi hjælper desuden også ved markedslejesager, fortolkning af lejekontrakter (herunder lejereguleringer) samt bistand i forbindelse med opsigelse eller ophævelse af lejemål.

Ved overdragelse af udlejningsejendomme med boliglejemål kan der være mulighed for, at lejerne skal have tilbudt ejendommen som andelsboligforening. Dette bistår vi gerne med – eventuelt for lejerne med stiftelse af en andelsboligforening.

Efter stiftelse af andelsboligforeningen påtager vi os også gerne at administrere ejendommen, så I ikke skal tænke yderligere over, hvordan tingene skal gøres. Vi sikrer, at I altid får pålidelig rådgivning.

Boligadvokat hjælper med boliglejeret

Som professionel boligadvokat hjælper vi både lejere og udlejere i forbindelse med forhandling og udarbejdelse af lejekontrakter. Af habilitetsmæssige årsager kan vi naturligvis ikke repræsentere både lejer og udlejer i samme sag.

Derudover kan vi også rådgive omkring lejeforhøjelser, fortolkning af lejekontrakter og lejereguleringer samt bistand i forbindelse med opsigelse eller ophævelse af lejemål. 

Det kan også være, at I skal bruge hjælp til at løse lejeretlige problemer, herunder retssager og andre tvister, der kan opstå.

Skal du bruge vores hjælp?

Udover at være advokater med speciale i lejeret står vi også klar, hvis der er behov for ejendomsadministration, hjælp i forhold til andelsboligforeninger eller for eksempel tvangsauktioner.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os nedenfor, hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi som boligadvokat kan hjælpe dig – for eksempel hvis du står og skal leje et hus eller en lejlighed, men er i tvivl om reglerne. Det gælder, uanset om der er tale om lejeret, erhvervslejeret eller noget helt tredje. Skriv til os på info@skovgaardalsig.dk eller via kontaktformularen.

Det siger vores kunder

testimonials-icon_2

Formanden for A/B Fed Lykke

Vi oplever en effektiv administration og hurtig besvarelse af e-mails. Spørgsmål på generalforsamlingen kan besvares med det samme og regnskabet kan forsvares. Ydermere har vi en tidsbesparende faktura-behandling.

testimonials-icon_2

Klient

Min oplevelse af Skovgaard Alsig Advokater er kun positiv. De har behandlet min sag som udlejer meget professionelt og skarpt. De behandler deres klienter med tålmodighed og har forståelse for både klientens privat situation - samt udfordringer som udlejer. Særligt i tider med Covid19 hvor tingene er meget anderledes og hvor man måske må gøre tingene på en helt anden måde end hvad man er vant til. Deres vejledning og juridiske kompetencer har hjulpet mig frem til de rigtige løsninger med et meget tilfredsstillende resultatet. Jeg vil helt klart anbefale deres dygtige advokater og firmaet til andre

testimonials-icon_2

Formanden for A/B Heimdalshus

Man bliver altid behandlet godt, når man ringer, lige fra receptionisten og videre til den medarbejder man har et ærinde hos. så vi kan varmt anbefale et samarbejde med Skovgaard Alsig Advokater.

testimonials-icon_2

Bestyrelsen A/B Bendz- og Skelgaarden

Vi har gennem rigtig mange år haft Skovgaard Alsig Advokater som administrator for andelsboligforeningen. Det har været et særdeles tilfredsstillende samarbejde lige fra styring af generalforsamling over ejendomsadministration til behandling af enkeltsager.

testimonials-icon_2

Klient

I en retssag har jeg benyttet advokatfirmaet Skovgaard Alsig Advokater i forbindelse med mangler ved andelsbolig.

Jeg har gennem hele forløbet haft virkelig god og saglig støtte og vil gerne sige en stor tak for det store arbejde, der blev lagt for dagen i forbindelse med sagens behandling.
Jeg giver gerne advokatfirmaet Skovgaard Alsig Advokater – specielt advokat Jacob Glistrup og advokatfuldmægtig Signe Kathrine Kiilerich - men også andre ansatte på kontoret - mine bedste anbefalinger.

Med venlig hilsen
Jonna Nielsen

Skovgaard Alsig Advokater

Kontakt os

​​​Skovgaard Alsig Advokater

Overgaden Neden Vandet 9a, 3.th

​1414 København K

​☎ Telefon: 33 13 11 30

​✉ E-mail: info@skovgaardalsig.dk 

Åbningstider

Hverdage 9.00 – 15.00

​Telefontider 10.00 – 12.00 & 12.30 – 14.30

Information

​CVR: 38664336

Bankforbindelse Lån og Spar Bank

​Konto nr.: 0400-4022039747

​Forsikringsselskab:

​HDI Global Specialty SE

Forretningsbetingelser

LinkedIn

linkedin-1