Andelsboligforeninger - København og Sjælland

Vi tilbyder løbende bistand til jeres andelsboligforening

Hos Skovgaard Alsig Advokater på Christianshavn har vi et indgående kendskab til alt, der vedrører andelsboligforeninger. Foruden vores virke som ejendomsadministration bistår vi også bestyrelser enten ad hoc eller ved en aftale om løbende bistand.

​Med en aftale om løbende bistand får jeres andelsboligforening ikke en ekstra regning, hver gang I ringer ind til os med spørgsmål eller andet, men derimod en samlet regning ved udgangen af hvert kvartal.

Vores service omfatter det, I har brug for

Med en aftale om løbende bistand hos Skovgaard Alsig Advokater hjælper vi jeres forening med løbende svar på alle de spørgsmål, bestyrelsen måtte have. Samtidig orienterer vi bestyrelsen om al ny viden, som denne bør have. Herunder kommer vi med forslag til vedtægtsændringer som følge af ny lovgivning, ændret domspraksis m.v.

​Vi bistår blandt andet med stiftelse af andelsboligforeninger, løbende bistand til bestyrelser om alt ved fortolkning af vedtægter, løsning af konkrete problemer i andelsboligforeningen m.v. Det kan eksempelvis være i forbindelse med byggesager og altansager samt alle tvister i foreninger, herunder ved voldgiftssager og retssager.

​Foruden at rådgive andelsboligforeningen rådgiver vi hos Skovgaard Alsig Advokater også andelshavere om deres forhold i og til andelsboligforeningen.

Vi kan af habilitetsmæssige årsager naturligvis ikke repræsentere både andelsboligforeningen og en andelshaver i foreningen i samme sag.

Kontakt os

Det siger vores kunder

testimonials-icon_2

Formanden for A/B Fed Lykke

Vi oplever en effektiv administration og hurtig besvarelse af e-mails. Spørgsmål på generalforsamlingen kan besvares med det samme og regnskabet kan forsvares. Ydermere har vi en tidsbesparende faktura-behandling.

testimonials-icon_2

Klient

Min oplevelse af Skovgaard Alsig Advokater er kun positiv. De har behandlet min sag som udlejer meget professionelt og skarpt. De behandler deres klienter med tålmodighed og har forståelse for både klientens privat situation - samt udfordringer som udlejer. Særligt i tider med Covid19 hvor tingene er meget anderledes og hvor man måske må gøre tingene på en helt anden måde end hvad man er vant til. Deres vejledning og juridiske kompetencer har hjulpet mig frem til de rigtige løsninger med et meget tilfredsstillende resultatet. Jeg vil helt klart anbefale deres dygtige advokater og firmaet til andre

testimonials-icon_2

Formanden for A/B Heimdalshus

Man bliver altid behandlet godt, når man ringer, lige fra receptionisten og videre til den medarbejder man har et ærinde hos. så vi kan varmt anbefale et samarbejde med Skovgaard Alsig Advokater.

testimonials-icon_2

Bestyrelsen A/B Bendz- og Skelgaarden

Vi har gennem rigtig mange år haft Skovgaard Alsig Advokater som administrator for andelsboligforeningen. Det har været et særdeles tilfredsstillende samarbejde lige fra styring af generalforsamling over ejendomsadministration til behandling af enkeltsager.

testimonials-icon_2

Klient

I en retssag har jeg benyttet advokatfirmaet Skovgaard Alsig Advokater i forbindelse med mangler ved andelsbolig.

Jeg har gennem hele forløbet haft virkelig god og saglig støtte og vil gerne sige en stor tak for det store arbejde, der blev lagt for dagen i forbindelse med sagens behandling.
Jeg giver gerne advokatfirmaet Skovgaard Alsig Advokater – specielt advokat Jacob Glistrup og advokatfuldmægtig Signe Kathrine Kiilerich - men også andre ansatte på kontoret - mine bedste anbefalinger.

Med venlig hilsen
Jonna Nielsen

Skovgaard Alsig Advokater

Kontakt os

​​​Skovgaard Alsig Advokater

Overgaden Neden Vandet 9a, 3.th

​1414 København K

​☎ Telefon: 33 13 11 30

​✉ E-mail: info@skovgaardalsig.dk 

Åbningstider

Hverdage 9.00 – 15.00

​Telefontider 10.00 – 12.00 & 12.30 – 14.30

Information

​CVR: 38664336

Bankforbindelse Lån og Spar Bank

​Konto nr.: 0400-4022039747

​Forsikringsselskab:

​HDI Global Specialty SE

Forretningsbetingelser

LinkedIn

linkedin-1