Tvangsauktioner

Vi bistår panthavere, udlægshavere og debitorer med tvangsauktioner

I tilfældet af at en ejendom skal på tvangsauktion, er der en masse, man skal være opmærksom på og have kendskab til.

​Derfor står Skovgaard Alsig Advokater klar til at yde bistand i forbindelse med tvangsauktioner. Vi har et indgående kendskab til alt, der vedrører en tvangsauktion, og I vil derfor være i trygge hænder, hvis vi skal hjælpe jer videre i processen.

​Vores bistand i forbindelse med tvangsauktioner består af alt, der er i processen fra den indledende inkasso, indtil der er afregnet efter tvangsauktionen.

​Under selve tvangsauktionen bistår vi panthavere med udarbejdelse af salgsopstilling, annoncering, gennemførelse af tvangsauktionen og afregning m.v.

Er det din bolig, der skal på tvangsauktion?

Hvis du ikke kan betale ydelserne på dine lån, så kan du risikere, at din bolig ender med at skulle sælges på tvangsauktion. Men trods det skal du selvfølgelig stadig have mulighed for at sikre, at dine interesser bliver varetaget bedst muligt.

Derfor står vores advokatfirma klar til at hjælpe dig, uanset hvilken situation du står i.

Vi repræsenterer også andelsboligforeninger både som ejendomsadministration eller som ad hoc. Vi bistår i forbindelse med tvangssalg og tvangsauktioner af andele i andelsboligforeningen.

Kontakt os

Det siger vores kunder

testimonials-icon_2

Formanden for A/B Fed Lykke

Vi oplever en effektiv administration og hurtig besvarelse af e-mails. Spørgsmål på generalforsamlingen kan besvares med det samme og regnskabet kan forsvares. Ydermere har vi en tidsbesparende faktura-behandling.

testimonials-icon_2

Klient

Min oplevelse af Skovgaard Alsig Advokater er kun positiv. De har behandlet min sag som udlejer meget professionelt og skarpt. De behandler deres klienter med tålmodighed og har forståelse for både klientens privat situation - samt udfordringer som udlejer. Særligt i tider med Covid19 hvor tingene er meget anderledes og hvor man måske må gøre tingene på en helt anden måde end hvad man er vant til. Deres vejledning og juridiske kompetencer har hjulpet mig frem til de rigtige løsninger med et meget tilfredsstillende resultatet. Jeg vil helt klart anbefale deres dygtige advokater og firmaet til andre

testimonials-icon_2

Formanden for A/B Heimdalshus

Man bliver altid behandlet godt, når man ringer, lige fra receptionisten og videre til den medarbejder man har et ærinde hos. så vi kan varmt anbefale et samarbejde med Skovgaard Alsig Advokater.

testimonials-icon_2

Bestyrelsen A/B Bendz- og Skelgaarden

Vi har gennem rigtig mange år haft Skovgaard Alsig Advokater som administrator for andelsboligforeningen. Det har været et særdeles tilfredsstillende samarbejde lige fra styring af generalforsamling over ejendomsadministration til behandling af enkeltsager.

testimonials-icon_2

Klient

I en retssag har jeg benyttet advokatfirmaet Skovgaard Alsig Advokater i forbindelse med mangler ved andelsbolig.

Jeg har gennem hele forløbet haft virkelig god og saglig støtte og vil gerne sige en stor tak for det store arbejde, der blev lagt for dagen i forbindelse med sagens behandling.
Jeg giver gerne advokatfirmaet Skovgaard Alsig Advokater – specielt advokat Jacob Glistrup og advokatfuldmægtig Signe Kathrine Kiilerich - men også andre ansatte på kontoret - mine bedste anbefalinger.

Med venlig hilsen
Jonna Nielsen

Skovgaard Alsig Advokater

Kontakt os

​​​Skovgaard Alsig Advokater

Overgaden Neden Vandet 9a, 3.th

​1414 København K

​☎ Telefon: 33 13 11 30

​✉ E-mail: info@skovgaardalsig.dk 

Åbningstider

Hverdage 9.00 – 15.00

​Telefontider 10.00 – 12.00 & 12.30 – 14.30

Information

​CVR: 38664336

Bankforbindelse Lån og Spar Bank

​Konto nr.: 0400-4022039747

​Forsikringsselskab:

​HDI Global Specialty SE

Forretningsbetingelser

LinkedIn

linkedin-1