Professionel ejendomsadministration

Hos Skovgaard Alsig Advokat kan I få hjælp til ejendomsadministration. Fra vores centrale placering på Christianshavn står vi klar til at hjælpe jer med administration af fast ejendom på Frederiksberg, Amager, i København K og det øvrige Københavns-område.

Vi har mange års erfaring inden for andelsboligretten samt administration af andelsboligforeninger, og vi klarer alt lige fra indkaldelse og afholdelse af generalforsamlinger til alt, der har med bogføring at gøre. 

Hos os kan I derfor altid være sikre på at få en god drift af jeres forening.

Juridisk administration af fast ejendom

Hos os er det altid en advokat eller advokatfuldmægtig, der står for den daglige rådgivning af jeres forening.

Som advokater er vi underlagt strenge krav til etik og adfærd samt løbende opdatering af vores viden gennem videreuddannelse. Derfor sker den løbende rådgivning af jeres andelsboligforening altid på et fagligt højt juridisk niveau.

Hos os får I derfor altid god og solid rådgivning. Det betyder desuden, at I kan spare jeres forening for udgifter til ekstern advokatbistand i tilfælde af juridiske spørgsmål. På denne måde undgår I uforudsete ekstraregninger.

At vælge en advokat til at varetage jeres ejendomsadministration betyder også, at driften af jeres boligforening er bedre juridisk funderet. Da vi som advokater ved, hvad der holder rent juridisk, kan vi derfor være med til at håndtere eventuelle problemer, før de opstår.

God og stabil service

Skovgaard Alsig Advokater er kendt i branchen for en solid og ordentlig administration, hvor I kan regne med, at kvaliteten af rådgivningen altid er i top.

Vores administration af fast ejendom er organiseret, så jeres boligforening tilknyttes faste kontaktpersoner på alle poster. Herunder en fast advokat, en fast advokatsekretær og en fast sekretær, der tager sig af overdragelserne, samt en fast bogholder. I kan derfor altid være helt sikre på, at jeres kontaktpersoner kender jeres historik og forhold.

Det er vigtigt for os, at jeres forening og vores ejendomsadministration har afklaret, hvad vi forventer af hinanden. Det er derfor essentielt, at vi laver en klar forventningsafstemning, der går begge veje, når vi fremsender et tilbud på administration af foreningen.

Betaling og yderligere informationer

For at undgå misforståelser om opgaver, som forudsætter særskilt betaling, vil vi forinden opgavens udførelse give meddelelse til bestyrelsen om, at den forudsætter særskilt betaling med oplysning om det forventede honorars størrelse.

Vi tilbyder også løbende bistand til andels- og ejerforeninger, der ikke er i administration, ligesom vi rådgiver andelshavere om deres forhold.

Ejendomsadministration fra start til slut

Vores ydelser omfatter alt, der er nødvendigt for administration af en andelsboligforening. Vi udfører også alt i forbindelse med overdragelser, herunder:

  • Påtegning af adkomsterklæringer
  • ​Advokatbistand i retssager
  • ​Voldgiftssager og fogedsager
  • ​Byggesagsrådgivning- og administration
  • Omprioritering af foreningens lån
  • ​Udarbejdelse af erhvervslejekontrakter
  • M.v.

Hør mere om administration af fast ejendom

Hvis du vil høre mere om mulighederne for hjælp til administration af fast ejendom, skal du ikke tøve med at ringe eller skrive til os, enten på vores e-mail info@skovgaardalsig.dk eller via kontaktformularen.

Det siger vores kunder

testimonials-icon_2

Formanden for A/B Fed Lykke

Vi oplever en effektiv administration og hurtig besvarelse af e-mails. Spørgsmål på generalforsamlingen kan besvares med det samme og regnskabet kan forsvares. Ydermere har vi en tidsbesparende faktura-behandling.

testimonials-icon_2

Klient

Min oplevelse af Skovgaard Alsig Advokater er kun positiv. De har behandlet min sag som udlejer meget professionelt og skarpt. De behandler deres klienter med tålmodighed og har forståelse for både klientens privat situation - samt udfordringer som udlejer. Særligt i tider med Covid19 hvor tingene er meget anderledes og hvor man måske må gøre tingene på en helt anden måde end hvad man er vant til. Deres vejledning og juridiske kompetencer har hjulpet mig frem til de rigtige løsninger med et meget tilfredsstillende resultatet. Jeg vil helt klart anbefale deres dygtige advokater og firmaet til andre

testimonials-icon_2

Formanden for A/B Heimdalshus

Man bliver altid behandlet godt, når man ringer, lige fra receptionisten og videre til den medarbejder man har et ærinde hos. så vi kan varmt anbefale et samarbejde med Skovgaard Alsig Advokater.

testimonials-icon_2

Bestyrelsen A/B Bendz- og Skelgaarden

Vi har gennem rigtig mange år haft Skovgaard Alsig Advokater som administrator for andelsboligforeningen. Det har været et særdeles tilfredsstillende samarbejde lige fra styring af generalforsamling over ejendomsadministration til behandling af enkeltsager.

testimonials-icon_2

Klient

I en retssag har jeg benyttet advokatfirmaet Skovgaard Alsig Advokater i forbindelse med mangler ved andelsbolig.

Jeg har gennem hele forløbet haft virkelig god og saglig støtte og vil gerne sige en stor tak for det store arbejde, der blev lagt for dagen i forbindelse med sagens behandling.
Jeg giver gerne advokatfirmaet Skovgaard Alsig Advokater – specielt advokat Jacob Glistrup og advokatfuldmægtig Signe Kathrine Kiilerich - men også andre ansatte på kontoret - mine bedste anbefalinger.

Med venlig hilsen
Jonna Nielsen

Skovgaard Alsig Advokater

Kontakt os

​​​Skovgaard Alsig Advokater

Overgaden Neden Vandet 9a, 3.th

​1414 København K

​☎ Telefon: 33 13 11 30

​✉ E-mail: info@skovgaardalsig.dk 

Åbningstider

Hverdage 9.00 – 15.00

​Telefontider 10.00 – 12.00 & 12.30 – 14.30

Information

​CVR: 38664336

Bankforbindelse Lån og Spar Bank

​Konto nr.: 0400-4022039747

​Forsikringsselskab:

​HDI Global Specialty SE

Forretningsbetingelser

LinkedIn

linkedin-1