Eksperter i entrepriseret for bygherrer

I vores advokatfirma bistår vi bygherrer i forbindelse med entrepriser. Vi har et indgående kendskab til entrepriseret, og vi kender til de konflikter, der kan opstå undervejs. 

Vi er derfor den helt rette samarbejdspartner, når det kommer til byggesager. Vi holder til på Christianshavn i København K, derfor har vi blandt andet mange kunder på Frederiksberg, Amager og i det øvrige Københavnsområde.

I forbindelse med entrepriseret i andelsbolig- og ejerforeninger hjælper vi bl.a. med at:

  • Forhandle teknikeraftale på plads
  • ​Yde juridisk bistand ved udarbejdelse af udbudsmateriale
  • ​Udfærdige entreprisekontrakten
  • Tegne forsikring
  • ​Betale regninger til afsluttende byggeregnskab

Udover dette yder vi også bistand i forbindelse med afklaring af tvister under byggesagen.

Vi bistår med den juridiske viden

Ved byggesager er der en række forhold, der kræver juridisk viden. Det drejer sig blandt andet om, hvilke vilkår entreprenørerne skal byde under, betaling af entreprisesummen, formulering af garantier samt tegning af relevante forsikringer.

​For at byggeprojektet skal forløbe ordentligt, er det derfor vigtigt, at man har den fornødne juridiske viden herom.

​Derudover er placeringen af ansvar for mangler, krav i forbindelse med forsinkelse og afleveringsforretninger samt den tekniske rådgivers ansvar noget, man skal have fokus på i enhver byggesag. Alt dette hjælper vi med.

Hos Skovgaard Alsig Advokater har vi mange års erfaring med at løse eventuelle konflikter, inden de udvikler sig. Men vi løser dem også gerne, når målet ikke kan nås på andre måder end ved sagkyndige beslutninger, syn- og skønsforretninger samt voldgifts- og retssager.

Kontakt os og hør mere om entrepriseret

Udover at være eksperter i entrepriseret kan vi også tilbyde hjælp til blandt andet ejendomsadministration, andelsboligforeninger og lejeret. 

Kontakt os via e-mail info@skovgaardalsig.dk eller via kontaktformularen, hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan bistå jer. 

Det siger vores kunder

testimonials-icon_2

Formanden for A/B Fed Lykke

Vi oplever en effektiv administration og hurtig besvarelse af e-mails. Spørgsmål på generalforsamlingen kan besvares med det samme og regnskabet kan forsvares. Ydermere har vi en tidsbesparende faktura-behandling.

testimonials-icon_2

Klient

Min oplevelse af Skovgaard Alsig Advokater er kun positiv. De har behandlet min sag som udlejer meget professionelt og skarpt. De behandler deres klienter med tålmodighed og har forståelse for både klientens privat situation - samt udfordringer som udlejer. Særligt i tider med Covid19 hvor tingene er meget anderledes og hvor man måske må gøre tingene på en helt anden måde end hvad man er vant til. Deres vejledning og juridiske kompetencer har hjulpet mig frem til de rigtige løsninger med et meget tilfredsstillende resultatet. Jeg vil helt klart anbefale deres dygtige advokater og firmaet til andre

testimonials-icon_2

Formanden for A/B Heimdalshus

Man bliver altid behandlet godt, når man ringer, lige fra receptionisten og videre til den medarbejder man har et ærinde hos. så vi kan varmt anbefale et samarbejde med Skovgaard Alsig Advokater.

testimonials-icon_2

Bestyrelsen A/B Bendz- og Skelgaarden

Vi har gennem rigtig mange år haft Skovgaard Alsig Advokater som administrator for andelsboligforeningen. Det har været et særdeles tilfredsstillende samarbejde lige fra styring af generalforsamling over ejendomsadministration til behandling af enkeltsager.

testimonials-icon_2

Klient

I en retssag har jeg benyttet advokatfirmaet Skovgaard Alsig Advokater i forbindelse med mangler ved andelsbolig.

Jeg har gennem hele forløbet haft virkelig god og saglig støtte og vil gerne sige en stor tak for det store arbejde, der blev lagt for dagen i forbindelse med sagens behandling.
Jeg giver gerne advokatfirmaet Skovgaard Alsig Advokater – specielt advokat Jacob Glistrup og advokatfuldmægtig Signe Kathrine Kiilerich - men også andre ansatte på kontoret - mine bedste anbefalinger.

Med venlig hilsen
Jonna Nielsen

Skovgaard Alsig Advokater

Kontakt os

​​​Skovgaard Alsig Advokater

Overgaden Neden Vandet 9a, 3.th

​1414 København K

​☎ Telefon: 33 13 11 30

​✉ E-mail: info@skovgaardalsig.dk 

Åbningstider

Hverdage 9.00 – 15.00

​Telefontider 10.00 – 12.00 & 12.30 – 14.30

Information

​CVR: 38664336

Bankforbindelse Lån og Spar Bank

​Konto nr.: 0400-4022039747

​Forsikringsselskab:

​HDI Global Specialty SE

Forretningsbetingelser

LinkedIn

linkedin-1