​Ejerforening​ i København og på Sjælland

Vi tilbyder løbende bistand til jeres ejerforening

Hos Skovgaard Alsig Advokater har vi et indgående kendskab til alt, der vedrører ejerforeninger. Foruden vores virke som ejendomsadministration bistår vi også bestyrelser enten ad hoc eller ved en aftale om løbende bistand.

​Ejerforeningen er et særligt administrationsorgan, der er juridisk anderledes end en andelsboligforening og er heller ikke tilsvarende den lokale idrætsforening. 

Ejerforeningen ejer ikke fast ejendom, ejendomsretten er hos de enkelte medlemmer (ejerne), som i fællesskab ejer grund, fælles bestanddele m.m.​

Vi hjælper med at løse alle tvister vedr. din ejerlejlighed

Opstår der problemer, udfordringer eller tvister med din ejerforening, kan det være en god idé at søge hjælp udefra til at løse konflikterne. Vi sikrer, at du altid får en pålidelig rådgivning.

Som advokat bistår vi med at løse alle former for tvister, der kan være vedrørende din ejerforening, herunder ved voldgiftssager samt foged- og retssager. Vi bistår endvidere med blandt andet gennemgang af materiale i forbindelse med køb eller salg af en ejerlejlighed.

Vi kan af habilitetsmæssige årsager naturligvis ikke repræsentere både køber og sælger eller ejerforeningen og en ejer i foreningen i samme sag.

Det siger vores kunder

testimonials-icon_2

Formanden for A/B Fed Lykke

Vi oplever en effektiv administration og hurtig besvarelse af e-mails. Spørgsmål på generalforsamlingen kan besvares med det samme og regnskabet kan forsvares. Ydermere har vi en tidsbesparende faktura-behandling.

testimonials-icon_2

Klient

Min oplevelse af Skovgaard Alsig Advokater er kun positiv. De har behandlet min sag som udlejer meget professionelt og skarpt. De behandler deres klienter med tålmodighed og har forståelse for både klientens privat situation - samt udfordringer som udlejer. Særligt i tider med Covid19 hvor tingene er meget anderledes og hvor man måske må gøre tingene på en helt anden måde end hvad man er vant til. Deres vejledning og juridiske kompetencer har hjulpet mig frem til de rigtige løsninger med et meget tilfredsstillende resultatet. Jeg vil helt klart anbefale deres dygtige advokater og firmaet til andre

testimonials-icon_2

Formanden for A/B Heimdalshus

Man bliver altid behandlet godt, når man ringer, lige fra receptionisten og videre til den medarbejder man har et ærinde hos. så vi kan varmt anbefale et samarbejde med Skovgaard Alsig Advokater.

testimonials-icon_2

Bestyrelsen A/B Bendz- og Skelgaarden

Vi har gennem rigtig mange år haft Skovgaard Alsig Advokater som administrator for andelsboligforeningen. Det har været et særdeles tilfredsstillende samarbejde lige fra styring af generalforsamling over ejendomsadministration til behandling af enkeltsager.

Skovgaard Alsig Advokater

Kontakt os

​​​Skovgaard Alsig Advokater

Overgaden Neden Vandet 9a, 3.th

​1414 København K

​☎ Telefon: 33 13 11 30

​✉ E-mail: info@skovgaardalsig.dk 

Åbningstider

Hverdage 9.00 – 15.00

​Telefontider 10.00 – 12.00 & 12.30 – 14.30

Information

​CVR: 38664336

Bankforbindelse Lån og Spar Bank

​Konto nr.: 0400-4022039747

​Forsikringsselskab:

​HDI Global Specialty SE

Forretningsbetingelser

LinkedIn

linkedin-1