Om Skovgaard Alsig Advokater

Pålidelig rådgivning i hjertet af København

Skovgaard Alsig Advokater blev etableret den 1. juni 2017 efter det tidligere Grubbe Advokater blev delt i to selskaber. Bag selskabet står Bente Skovgaard Alsig, der var tidligere partner i Grubbe Advokater.

For Skovgaard Alsig Advokater er målet at levere seriøs advokatejendomsadministration af andelsboligforeninger med fokus på god service, pålidelig rådgivning og effektiv administration baseret på mange års erfaring.

Du er dermed sikret rådgivning, du kan stole på og høj faglighed, uanset om du er ejer, lejer, forening eller udlejer.

Vores ekspertområder

Vi er eksperter på andelsboligforeinger og ejendomsadministration – men vi er samtidig advokater, og derfor kan vi håndtere og fange eventuelle problemer og konflikter, før de opstår. Det sparer vores kunder for mange ærgrelser, tid og ikke mindst penge.

Vi har mange trofaste kunder, der lader os håndtere alt omkring administration samt alle de større og mindre teknikaliteter, der altid vil være forbundet med administration af ejendomme. Bruger I Skovgaard Alsig Advokater til at administrere jeres ejendom, er I derfor i trygge hænder, da alt lander på ét bord. Både administration og advokatbistand.

Vi kan gennemskue eventuelle problemer, før de bliver til en sag, og det betyder mere værdi for vores kunder og reelt en billigere løsning på den lange bane. Vi vurderer sagerne, sørger for al det juridiske foruden selve administrationen. Det er derfor en både lettere, men også en økonomisk mere rentabel løsning at vælge os.

Vi tilbyder en bred vifte af ydelser: