Tvangsauktioner

Vi bistår panthavere, udlægshavere og debitorer med tvangsauktioner

I tilfældet af at en ejendom skal tvangsauktion, er der en masse, man skal være opmærksom på og have kendskab til.

Derfor står Skovgaard Alsig Advokater klar til at yde bistand i forbindelse med alle typer af tvangsauktioner. Vi har et indgående kendskab til alt, der vedører en tvangsauktion, I vil derfor være i trygge hænder, hvis vi skal hjælpe jer videre i processen.

Vores bistand i forbindelse med tvangsauktioner består af alt der er i processen fra den indledende inkasso indtil der er afregnet efter tvangsauktionen.

Under selve tvangsauktionen bistår vi panthavere med udarbejdelse af salgsopstilling, annoncering, gennemførelse af tvangsauktionen og afregning m.v.

Er det din bolig, der skal på tvangsauktion?

Hvis du ikke kan betaler ydelserne på dine lån, så kan du risikere, at din bolig ender med at skulle sælges på tvangsauktion. Men trods det, skal du selvfølgelig stadig have mulighed for at sikre, at dine interesser bliver varetaget bedst muligt.

Derfor står Skovgaard Alsig Advokater klar til at hjælpe dig uanset hvilken situation, du står i.

Vi repræsenterer endvidere også andelsboligforeninger både som ejendomsadministration eller som ad hoc. Vi bistår i forbindelse med tvangssalg og tvangsauktioner af andele i andelsboligforeningen.

Kontakt Skovgaard Alsig Advokater     Kontakt Skovgaard Alsig Advokater