Text Layer

Ejendomsadministration i København og på Sjælland

Hos os får I altid en advokat til ejendomsadministration

Fra vores centrale placering på Christianshavn står vi klar til at hjælpe jer med at få administreret jeres boligforening i København og på resten af Sjælland.

Hos Skovgaard Alsig Advokater har vi mange års erfaring inden for andelsboligretten samt administration af andelsboligforeninger. Hos os kan I derfor altid være sikre på at få en god drift af jeres forening.

Vi klarer alt lige fra indkaldelse og afholdelse af generalforsamlinger til alt, hvad der har med bogføring at gøre.

Juridisk ejendomsadministration i København

Hos os er det altid en advokat eller advokatfuldmægtig, der står for den daglige rådgivning af jeres forening.

Som advokater er vi underlagt strenge krav til etik og adfærd samt løbende opdatering af vores viden gennem videreuddannelse. Derfor sker den løbende rådgivning af jeres andelsboligforening altid på et fagligt højt og juridisk niveau.

Hos os får I derfor altid god og solid rådgivning. Det betyder desuden, at I kan spare jeres forening for udgifter til ekstern advokatbistand i tilfælde af juridiske spørgsmål. På denne måde undgår I uforudsete ekstraregninger.

At vælge en advokat til at varetage jeres ejendomsadministration betyder desuden, at driften af jeres boligforening er bedre juridisk funderet. Da vi som advokater ved, hvad der holder juridisk, kan vi derfor være med til at håndtere eventuelle problemer, før de opstår.

God stabil service

Hos Skovgaard Alsig Advokater er vi kendt i branchen for en solid og ordentlig administration, hvor I kan regne med, at kvaliteten af rådgivningen er i orden, og at tingene bliver lavet.

Vores ejendomsadministration er organiseret, så jeres boligforening tilknyttes faste kontaktpersoner på alle poster. Herunder en fast advokat, en fast advokatsekretær, en fast sekretær, der tager sig af overdragelserne og en fast bogholder.

I kan derfor altid være sikre på, at jeres kontaktpersoner kender jeres historik og forhold.

Det er vigtigt for os, at jeres forening og vores ejendomsadministration har afklaret, hvad vi forventer af hinanden. Det er derfor vigtigt for os, at vi laver en klar forventningsafstemning, der går begge veje, når vi fremsender et tilbud på administration af jeres andelsboligforening.

Advokat ejendomsadministration

Vores ydelser omfatter alt, hvad der er nødvendigt for administration af en andelsboligforening.

Derudover udfører vi alt i forbindelse med:

 • Overdragelser
 • Påtegning af adkomsterklæringer
 • Advokatbistand i retssager
 • Voldgiftssager og fogedsager
 • Byggesagsrådgivning og administration
 • Omprioritering af foreningens lån
 • Udarbejdelse af erhvervslejekontrakter

For at undgå misforståelser om opgaver, som forudsætter særskilt betaling, vil vi forinden opgavens udførelse give meddelelse til jeres bestyrelse om, at den forudsættes særskilt betalt med oplysninger om det forventede honorars størrelse.

Har I ikke brug for en ejendomsadministration til jeres andelsboligforening, tilbyder vi også løbende bistand, ligesom vi også rådgiver andelshavere om deres forhold.

 

Advokat til ejendomsadministration i København     Ejendomsadministration i København & på Sjælland

 

 

FAQ om ejendomsadministration

Ejendomsadministration møder du ofte i forbindelse med en andelsforening og andre boligforeninger. Det er gerne den slags foreninger, der ønsker at have en professionel ejendomsadministration til at klare en del af alle de mange opgaver, der er forbundet med at drive en boligforening.

Opgaver afhænger dog altid af, hvilken slags ejendom der er tale om.

En ejendomsadministrator, som Skovgaard Alsig Advokater, kan hjælpe foreningen med den daglige ejendomsadministration.

Vi hjælper blandt andet med:

 • regnskaber
 • bogføring
 • afholdelse af generelforsamlinger
 • referat af generelforsamlinger
 • at være dirigent til generalforsamlinger
 • forberede information til revisor
 • indsende oplysninger til SKAT
 • rykke beboere for manglende betaling
 • opkræve betaling fra beboere
 • … og meget andet

Listen med opgaver er lang, og vi hjælper generelt boligforeningen med alle slags spørgsmål, der måtte dukke op undervejs.

Ved at få ejendomsadministration ude fra mindskes arbejdspresset, der ellers er på bestyrelsen, som i stedet kan fokusere på andre områder. Det kan eksempelvis være udvikling af foreningen.

Skovgaard Alsig Advokater har mange års erfaring med ejendomsadministration, og vi står altid til rådighed, når det kommer til at finde den bedste løsning for foreningen.

Uanset hvad er det en fordel at få en ejendomsadministrator til at klare alle de mange overvældende opgaver, der er i forbindelse med at styre en boligforening.

Men at få et advokatfirma til at klare disse opgaver er klart en større fordel, end hvis der vælges en ejendomsadministrator uden denne baggrund.

Som advokatfirma har vi styr på alt det praktiske, vi kan svare på spørgsmålene, der måtte dukke op til generealforsamlingerne. Og ikke mindst kan vi helt fra starten af bedømme den enkelte sag.

Få hurtigt og korrekt svar på sager

Drejer det sig f.eks. om en beboer, som foreningen ønsker at smide ud. Så kan vi nemt og hurtigt bedømme, om der er hold i sagen, og om den eventuelt vil kunne klare sig i retten.

Det samme gælder det at kunne være med på en generalforsamling og kunne tale foran mange mennesker. Nogle foreninger er store og har måske mere end 150 mennesker siddende, der lytter og ønsker at vide mere om budgetter mm. Det kræver det en vis viden og erfaring at kunne håndtere sådan en opgave.

Et advokatfirma som os har beskæftiget sig med ejendomsadministration i mange år, og opgaverne vil derfor være noget, vi har lavet mange gange. Vi tager os af det, I ellers kan bruge mange af foreningens kræfter på.

Det er svært at give et nøjagtigt bud på, hvad det koster at få ejendomsadministration hos os, da det i høj grad afhænger af, hvor mange enheder der er i boligforeningen.

En enhed er f.eks. en andelsbolig, et erhvervslejemål eller en ejerlejlighed. Om I har 20 eller 200 enheder, så kan vi sagtens hjælpe jer med at være jeres advokat og ejendomsadministrator.

Vi er altid klar på at tale med jer om jeres boligforening, og hvad I er på udkig efter. Så hvis I er interesseret i at vide mere om, hvad vores ejendomsadministration koster og kræver, så tøv ikke med at kontakte os.