Leje- og erhvervslejeret

Skovgaard Alsig har indgående kendskab til alt, der vedrører lejeret og erhvervslejeret

Uanset om du er lejer eller udlejer, kan der være behov for hjælp i forbindelse med forhandling og udarbejdelse af lejekontrakter. Alt dette bistår Skovgaard Alsig advokater med.

Vi bistår endvidere også ved markedslejesager, fortolkning af lejekontrakter herunder lejereguleringer samt bistand i forbindelse med opsigelse eller ophævelse af lejemål.

Ved overdragelse af udlejningsejendomme med boliglejemål kan der være mulighed for, at lejerne skal have tilbudt ejendommen som andelsboligforening. Dette bistår vi også gerne med, eventuelt for lejerne med hensyn til stiftelse af en andelsboligforening.

Efter stiftelse af andelsboligforeningen, påtager vi os også gerne at administrere ejendommen, så I ikke skal tænke yderligere over, hvordan tingene skal gøres. Vi forsikrer, at I altid får pålidelig rådgivning I kan bruge.

Boliglejeret

Inden for boliglejeretten bistår vi både lejere og udlejere i forbindelse med forhandling og udarbejdelse af lejekontrakter. Vi bistår endvidere ved eventuelle lejeforhøjelser, fortolkning af lejekontrakter og lejereguleringer samt bistand i forbindelse med opsigelse eller ophævelse af lejemål.

Derudover bistår vi gerne med at løse alle lejeretlige problemer, herunder retssager og andre tvister, der kan opstå.

Vi kan af habilitetsmæssige årsager naturligvis ikke repræsentere både lejer og udlejer i samme sag.

Kontakt Skovgaard Alsig Advokater     Kontakt Skovgaard Alsig Advokater